Wie zijn wij

Fysiotherapie
Duin-Lobato

Wij vinden het belangrijk dat u door ons gehoord wordt zodra u een beroep op ons doet, hiervoor zullen wij samen met u het probleem in kaart brengen en een behandelplan opstellen. U kunt bij ons terecht na verwezen te zijn door een arts of gebruik maken van de directe toegankelijkheid zonder verwijzing. 

Door continue bijscholing blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Met meer dan 30 jaar ervaring en kennis kunnen wij u zo optimaal mogelijke zorg bieden. Hiervoor werken wij nauw samen met andere disciplines en behandelaars. Binnen de praktijk zijn de volgende specialisaties werkzaam: algemene fysiotherapie, kinderfysiotherapie en bekkenbodem gerelateerde klachten. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Wij streven naar een stabiele en harmonische werkomgeving en zijn ons bewust dat een prettige sfeer op de werkvloer, ook zijn weerslag zal vinden in het respectvol omgaan met elkaar en het meest belangrijke met u als patiënt.

De praktijk is lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en zijn wij CKR en BIG geregistreerd.

Vivian Duin-Lobato

Fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut

Vivian is in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien werkzaam geweest in zowel klinische als in de particuliere sector. Inmiddels heeft zij meer dan 30 jaar aan ervaring als fysiotherapeut en praktijkhouder. Haar specialisaties zijn kinderfysiotherapie, algemene fysiotherapie en fysiotherapie bij bekkenproblematiek (ook bij kinderen). Zij staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen in de fysiotherapie. De samenwerking met andere disciplines en het uitwisselen van kennis en ervaringen met collega’s is voor haar altijd belangrijk. Het afwisselende karakter van fysiotherapie zorgt ervoor dat zij het werk altijd met veel plezier en enthousiasme uitoefent.